Skip to main content

Den klassiska sångens grunder - onlinekurs

Upptäck din röst i grupp, ledd av operasångerskan Leena Malkki Guignard. Kursen vänder sig till altar och sopraner med viss sångvana, t.ex från kör.

Lär dig den klassiska sångens grunder med operasångerskan och sopranen Leena Malkki. Vi gör övningar för att träna upp andningsteknik
och placering av rösten och sjunger tillsammans .Här får du upptäcka din röst med genomgående instruktioner som är lätta att följa i en
munter och lättsam atmosfär. 

Vi arbetar mer genomgående på djupet för att utveckla rösten, så därför passar denna kurs för de som har körvana eller som har tidigare erfarenhet inom sång.

Vi lär oss 3 sånger, två på italienska, en på engelska eller franska under vårens gång

Denna kurs vänder sig till kvinnor som har körvana.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Digital låtskrivarworkshop med Sabina Chantouria

Digital låtskrivarworkshop med Sabina Chantouria

Väck din kreativitet, inspiration och utveckla ditt låtskrivande med vår digitala låtskrivarworkshop. Sabina Chantouria leder workshopen som är särskilt skapad för dig som är ansluten till Bilda Nord.

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom videomöte
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 19:30 - 20:30
 • Tillfällen
  2 tillfällen
Läs mer