Skip to main content

Inzoomat - Katolsk folkbildning online

Föreläsning med Edward Blom om sin bok I full blom. Tankar om teologi och hur det är att vara katolik i Sverige är några av de teman som tas upp under kvällen.

Under föreläsningen läser Edward Blom utdrag ur, och berättar om, sin bok I full blom, som (vid sidan om mycket annat) även på många ställen vidrör teologiska frågor och hur det är att vara katolik i Sverige. Därefter svarar han på frågor och för gärna ett samtal med åhörarna.

Edward Blom arbetar som gastronom och kulturhistoriker i ett eget företag tillsammans med sin hustru Gunilla, och är sedan drygt tio år ett bekant ansikte i de flesta medier. (Innan dess var han arkivarie och näringslivshistoriker och innan dess överliggare.) Han har varit aktiv katolik hela sitt liv, varit mycket engagerad i det katolska föreningslivet och är nionde generationen katolik i Sverige. Han har tre barn på 2-5 år

Praktisk information

Alla anmälda får en plats till Inzoomat. Bekräftelse med zoomlänk kommer senast klockan 14.00 samma dag. Anmäler man sig efter 14.00 får man ett mail med länk några minuter innan start.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Religion och tro

Samtaloteket – Dejting

Samtaloteket – Dejting

I höstens Samtalotek bjuder vi in till samtalskvällar där vi lyfter frågan om just kärleksrelationen. Välkomna in i samtalet om hållbara (och ohållbara) relationer!

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Göteborg, Göteborgs kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 18:00 - 20:00
Läs mer
Vi kommer att leva igen men hur?

Vi kommer att leva igen men hur?

En helg med samtal om att söka fast mark i en osäker tid. Vad händer när coronakrisen är över? Börjar vi se ljuset i tunneln nu när vaccinet tycks ha räddat oss från det värsta? Kommer vi att glömma och återgå till det gamla, eller kan vi omvärder...

 • Plats
  Ölsremma, Tranemo kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Fredag, Lördag, Söndag 18:00 - 21:00
 • Tillfällen
  2 tillfällen
Läs mer