Skip to main content

Konstkurs för nybörjare

Har du drömt om att prova din konstnärliga talang? Nu har du chansen!

Skiss, penna, geometri, perspektiv, olja…  Du behöver ingen förkunskap – i den här kursen utvecklas du precis därifrån du befinner dig. Vi kommer gå igenom både praktik och teori med metoder, tekniker och material parallellt.

Våren och den gotländska naturen lockar med inspiration och motiv. Men vädret kan vara nyckfullt. Därför kommer vi varva våra träffar både online och utomhus.

Träffar online kommer hålla på cirka 1,5 timme. Vi använder den mycket enkla plattformen Jitsi som inte kräver någon nerladdning eller teknisk kunskap. Du väljer själv om du vill använda dator eller smartphone. Du får ett mejl med en länk som du klickar på. Om du deltar via telefon är det bra om du kan ställa upp telefonen så att du kan använda båda händerna.

Träffar utomhus håller vi på cirka 3 timmar. Vi bestämmer utifrån väder och förutsättningar från gång till gång vilken plats på Gotland vi ska vara på.

Innan första träffen kontaktas du av ledaren Mia Olofsson som kommer erbjuda ett konst-kit med material, såsom färg och penslar, som är anpassat för just dig. Kostnaden för detta tillkommer på cirka 200-300 kr.

Första träffen blir online på Jitsi kl. 12 till ungefär 13.45. Du kommer få ett mejl med en länk. Då blir det en genomgång av kursens innehåll och vi bestämmer tillsammans hur vi vill lägga upp träffarna i gruppen.

Har du frågor kan du kontakta Bilda, uppgifterna hittar du här på sidan, eller till Mia Olofsson på telefon 0722-75 05 77.

Välkommen med din anmälan senast 14 april.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Hantverk

Konsthantverk för barn

Målning och konsthantverk för barn

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Malmö, Malmö kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Söndag 10:30 - 12:00
 • Tillfällen
  20 tillfällen
Läs mer