Skip to main content

Konsert med Jonas Gallneby

Välkommen till sommarkonsert på Strandgården

Strandgården i Villshärad. En sommargård med havsutsikt runt hörnet, trevlig miljö och möjlighet till övernattning. Tillsammans med Bilda erbjuder de bland annat sommarkonserter under sommarmånaderna. Välkommen!

Om kvällens artist:
Jonas Gallneby är företagare, utbildare, musiker och producent. Jonas är artisten från Värnamo som skriver sina egna låtar. Utifrån musikstilen elektro-pop skriver han från själen och vill skapa musik som lyssnare vill höra om och om igen. Efter engagemang i olika band står han nu just nu i sitt egna solo-projekt. Lyssna på hans singel Fasten your seatbelt från 2018 här: https://www.youtube.com/watch?v=xTlL1_BnHok&ab_channel=JonasGallneby-Topic

 

Läs mer om Strandgården och andra planerade aktiviteter här: www.strandgarden.org

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Strandgården
Skarviksvägen 2
30565 VILLSHÄRAD

Mer inom Musik

Barnkörveckan på Fårö – Barnkör 2 (10-12 år)

I Barnkör 2 sjungs både gamla och nya tonsättningar som bildar en härlig blandning av stilar. Barnkören jobbar utifrån gehörsinlärning och bygger på med koreografi och lite stämsång under veckan, allt utifrån barnens förutsättningar.

  • Plats
    Fårö, Gotlands kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag 00:00 - 00:00
  • Tillfällen
    5 tillfällen
Läs mer