Skip to main content

Filmstigen

Vill du bli skådespelare eller filmskapare? Vill du vara med och skapa en spännande kortfilm? Då ska du anmäla dig till Filmstigen!

Oavsett om du vill testa att vara framför eller bakom kameran är detta projektet för dig! Vi kommer att träffas ett antal gånger under våren för att skapa och producera en kortfilm tillsammans – från manus till färdigklippt film. Filmprojektet börjar den 12/4 och avslutas med en gemensam filminspelning i juni!

Vem kan anmäla sig? Projektet riktar sig till dig som är mellan 13-19 år och boende i Hälsingland.

När och var? Vår första träff äger rum online via Zoom kl 17.00-18.30 den 12/4. Följande träffar kommer att ske delvis online och delvis fysiskt, beroende på myndigheternas restriktioner.

Filmstigens fysiska träffar äger rum i följande kommuner: Hudiksvall, Ljusdal, Nordanstig och Bollnäs. Du behöver bara delta i de träffar som äger rum i just din kommun, men du är välkommen att ta del av samtliga träffar om du vill. Mer info om datum, tid och plats finns i kalendern på www.filmstigen.se

Vad kostar det? Det är gratis att delta men föranmälan krävs. Platserna i projektet är begränsade, så se till att anmäla dig redan idag!

Ps. Du som deltar detta projekt har förtur i anmälan till vårt sommarläger i augusti!

Ledare: Maja Lindh och Siggi Holm
maja.lindh@bilda.nu
0727363188

Filmstigen drivs av Studieförbundet Bilda med stöd från Region Gävleborg och Svenska Filminstitutet samt Hudiksvall, Bollnäs, Nordanstig och Ljusdals kommun.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Film, foto och ljud

Electrojuntan VT21

Välkommen till Electrojuntan

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag 18:00 - 21:00
 • Tillfällen
  15 tillfällen
Läs mer