Skip to main content

Digital bokcirkel ”Kroppsnöjd och Själsstark"

Delta i bokcirkel som fördjupar sig i känslor av otillräcklighet och negativa tankar för att nå ett mer accepterande liv och försonas med dig själv! Start 12 april.

I den här bokcirkeln läser vi Cajsa Tengblads bok ”Kroppsnöjd & Själsstark”. Boken har också ett fördjupande deltagarhäfte med övningar, reflektionsfrågor och samtalsunderlag som vi kikar lite på.

Max 8

100 kr inklusive boken Kroppsnöjd & Själsstark och deltagarhäfte. Avgiften faktureras.

Om boken:

Att vara kroppsnöjd och själsstark är att leva med en sund självbild och vara tillfreds med sin kropp. Om vi ständigt jämför vår kropp med andras, med bilder på sociala medier eller osunda ideal, leder det ofta till sämre hälsa. Genom att istället finna en grundtrygghet inom oss, och medvetet stärka själ och självbild, kan vi bryta mönster av skam, känslor av otillräcklighet och stå bättre emot negativa tankar. Kroppsnöjd och själsstark är en guide till ett mer accepterande liv, en vägvisare för att försonas med det liv som blev vårt och hitta livsstrategierna som förebygger psykisk ohälsa.

Om författaren:

Cajsa Tengblad är författare till flera böcker om relationer och själslig och existentiell hälsa, ofta anlitad föreläsare och diplomerad coach.

Ledare: Åza Jonsson, leg. psykolog och leg.Psykoterapeut

Den här bokcirkeln är ett samarbete med Littfest och Bokveckan.

Om Bokveckan

Bokveckan samlar arrangemang och aktörer som alla brinner för det skrivna ordet – i alla dess former. 2021 blir formen som så ofta senaste året digital! För att göra det enkelt för dig som publik samlas all information och alla länkar till livesändningar och förinspelat material på Bokveckan.se

Om Littfest

Littfest är Sveriges största litteraturfestival och arrangeras normalt sett i Umeå sedan 2007. År 2021 anpassas formatet till rådande pandemi, och förvandlar festivalen till en fullmatad direktsändning med Yukiko Duke och Po Tidholm som programledare. Upplev Sveriges största litteraturfestival direktsänd på din skärm.Tillgång till Littfest-TV kostar 100 kronor, för möjlighet att se alla programpunkter som sänds under festivalen den 18-20 mars. Information och biljetter: biljettcentrum.com.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkhälsa

Digital skrivarcirkel

Digital skrivarcirkel

Ett kreativt skrivande bara för din egen skull, med fokus på välbefinnande och personlig utveckling.

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Teams
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 18:15 - 20:15
 • Tillfällen
  5 tillfällen
Läs mer