Skip to main content

Onlinekurs: Franska för nybörjare

Under denna nybörjarkurs i franska kommer du att få lära dig det franska språket från början. Kursen vänder sig till dig som aldrig tidigare har studerat franska och till dig som gjort det tidigare på en grundläggande nivå men som nu vill börja om från början igen.

Om kursen
Innehållet på kursen kommer att ha fokus på olika vardagssituationer i syfte att använda lämpliga uttryck för att presentera sig och att småprata. Vi kommer även att gå igenom grammatik, uttal och annat som är nödvändigt för att få en förståelse av de grundläggande begreppen. Under kursen kommer vi också att ta tillfället i akt att lära oss mer om Frankrike och dess kultur. Efter kursen kommer deltagarna att kunna använda ett antal olika fraser för att på ett enkelt sätt kunna beskriva olika situationer som man kan hamnar i.

Förkunskap
Inga tidigare kunskaper i franska behövs

Kurslitteratur
Franska 1 av Gunilla Ericsson och Agnet Rehder

Antal tillfällen
10 st

Deltagaravgift
1000kr

Var hålls kursen
Kursens sker digitalt, vilket innebär att du kan delta var du än befinner dig i landet! Mer info om detta kommer inför kursstart

Om ledaren
Leena har bott i Paris, där hon levde med sin franska familj i 14 år. Hon kom tillbaka till Sverige 2007, då hade hon i princip förvandlats till fransyska. Leena är en operaälskande livsnjutare som lever med mottot att livet är för kort för att inte uppfylla sina drömmar. Frankrike har alltid inspirerat henne med sin kultur, mat och även dess språk. Det blir en rolig resa tillsammans!

 

Sista anmälningsdag 23/2.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Språk

Kinesiska för barn

Kinesiskakurs för barn på söndagar

 • Plats
  Malmö, Malmö kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Söndag 09:45 - 10:30
 • Tillfällen
  22 tillfällen
Läs mer
Chinese for beginners – continuation

Chinese for beginners – continuation

Welcome to the language course: Chinese for beginners - continuation! This is a continuation of the previous course: Chinese for beginners – 6-week crash course.

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag, Söndag 18:00 - 19:30
 • Tillfällen
  20 tillfällen
Läs mer