Skip to main content

Vad tror du på? -Sycamore samtalsgrupp

Varmt välkommen till en grundläggande kurs om kristen tro! Gruppen träffas digitalt, i Zoom.

Sycamore är en videokurs om kyrkans tro och hur vi kan leva med den idag. Med Sycamore kan du reflektera över livet och dess mening. Tillsammans med andra får du utforska den kristna traditionens rikedom ur ett katolskt perspektiv.
Varannan torsdag kommer vi ha möjlighet att samtala och utvecklas i vår katolska tro tillsammans.

Sycamore har tagits fram av fader Stephen Wang och hans team i England, men används världen över. Sycamore består av 20 filmer på ca 20 minuter som också innehåller samtalsfrågor för studiecirkeln. Katolska Pedagogiska Nämnden har gjort en svensk översättning av den engelska texten och erhållit biskopens imprimatur för denna.

Vi träffas digitalt i Zoom.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Religion och tro

Mitt barn ska börja i kyrkans undervisning

Mitt barn ska börja i kyrkans undervisning

Vad förväntas av mig som katolsk förälder och hur gör man är några av många frågor som kan uppstå. Välkommen till en kurs med tips och samtal kring katolsk uppfostran.

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 19:00 - 20:15
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer