Skip to main content

Jag åldras - alltså lever jag INTRESSEANMÄLAN

Vill du samtala med andra om livet och åldrandet? Åldrandet är en naturlig del av själva levandet, olika i olika åldrar, alltid pågående. Det ger ständigt nya perspektiv, med nya insikter som bidrar till att livsbilden utvecklas.

Med utgångspunkt i materialet Seniorsamtal möts vi sju gånger och reflekterar tillsammans om att bli äldre och om hur synen på åldrandet påverkar oss.

Teman för träffarna är: Mitt liv idag, när jobbet tar slut, att bli ensam, att behöva flytta, när kroppen sviker, livsglädje och livslust.

Anmäl ditt intresse här på hemsidan så återkommer vi pandemin har släppt sitt grepp om oss

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Kvarngården Kumla
Skolvägen 6
69234 KUMLA

Mer inom Folkhälsa

Hur kan jag prata med mitt barn?

Hur kan jag prata med mitt barn?

Föräldraskap skapas utifrån vår personliga historia men också utifrån tidsandan och den kultur man lever i. Vad är en bra förälder? Det svaret har varierat oändligt från tid och plats.

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 18:30 - 20:30
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer