Skip to main content

#folkursonline: Tralla svängigt med Malin Foxdal

Lär dig tralla dansmusik med Malin!

Vill du lära dig att tralla svängigt, kunna driva ett dansgolv, kunna sjunga låtar med stort register och få bättre sångkondition?

Välkommen till en onlinekurs där du får nycklar till att tralla polska, vals och schottis så att det svänger. Under två veckor får du lära dig 6 låtar, via videolektioner och zoom-möten.

Kursen bygger i hög grad på självstudier där du jobbar med ett exklusivt studiematerial som Malin spelat in. Gruppen kommer träffas via Zoom för att följa upp hur det går men huvuddelen av kursen gör du själv hemma på kammaren. Under tiden finns Malin tillgänglig på mail och alla som går kursen blir med i en sluten Facebookgrupp där man kan ta upp funderingar och ställa frågor till andra deltagare och Malin.

Kursen pågår 15-29 januari med gemensamma Zoom-möten 16, 19, 26 och 29 januari. Du kommer ha tillgång till kursmaterialet även efter kursens slut.

Datum: 15-29 januari
Kursavgift: 1250kr
Antal kursdeltagare: 20

Köp kursen här: http://6951.shop.textalk.se/folkmusikens-hus-konserter-kurser/onlinekurs-tralla-svangigt?theme=classic

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Barnrytmik digitalt

Barnrytmik digitalt

Välkommen till tre tillfällen med digital barnrytmik under ledning av Lena Jaremo! Vi sjunger i Sennan och du kan finnas varsomhelst!

 • Plats
  Halmstads kommun, Hallands län
 • Datum
 • Tillfällen
  Fredag 09:15 - 10:00
 • Tillfällen
  3 tillfällen
Läs mer

Mer inom Folkmusik

#folkkursonline: Spela Old time på fiol

#folkkursonline: Spela Old time på fiol

I denna kurs är den amerikanska Old-time-traditionen i fokus. Ledare är Lena Jonsson. Undervisningen sker online via videomöten i Zoom under 6 torsdagkvällar. Du bör vara självgående på ditt instrument och kunna lära dig en låt på gehör. KURSEN ÄR...

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Bilda Digitalt
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 18:30 - 20:00
 • Tillfällen
  6 tillfällen
Läs mer