Skip to main content

#folkkursonline: Polskor med barock stil

Välkommen på fiolkurs med Linnea Aall Campbell!

Här är en kurs för dig som vill lära dig polskor med barocka inslag. Linnea har plockat ut några favoriter och visar hur du kan göra för att ”barocka till” dem med ornamentik, stråkföring och frasering. Resultatet landar i gränslandet mellan folkmusik och barock.Kursen är uppdelad på två tillfällen.

 

Du bör ha spelat fiol i några år och vara bekväm med gehörsutlärning i ganska snabbt tempo.

Linnea Aall Campbell, från Rengsjö i Hälsingland, är medlem i folkbarockgruppen Lynx Ensemble som utforskar just mötet mellan folkmusiken och barocken. Den nyfikne kan lyssna på deras album ”Baroque Tales.”

 

Vårt mål att bekräfta din anmälan så snart vi bara kan men nu har vi lite julledigt, så det kan ta längre tid att få bekräftelse på din plats. Vi återkommer så snart vi kommit åter!

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Mer inom Folkmusik

#folkkursonline: Folksång med Emma Härdelin

#folkkursonline: Folksång med Emma Härdelin

Vill du utöka din repertoar av folkvisor med några gobitar ur Emma Härdelins musikaliska skafferi? Då är det här rätt tillfälle! Kursen är fullbokad!

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Bilda Digitalt
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 19:00 - 20:00
 • Tillfällen
  4 tillfällen
Läs mer