Skip to main content

Bilda Vidare - Samtal om livet

Hur kan jag som ledare hjälpa samtalsgruppen att öppna sig och prata om känsliga och svåra saker, sånt som händer och drabbar oss alla i livet?

Ett tillfälle för dig som är ledare i en smågrupp eller någon typ av samtalsgrupp. Maria undervisar och delar med sig av sina erfarenheter. Det blir också tid för samtal i mindre grupper (Breakout rooms). Antalet deltagare är begränsat till 20 personer.

Länk till zoom-mötet mejlas till alla deltagare under dagen den 3 december.

Torsdag 3/12 kl. 18.30 – 20.00 på Zoom

Ledare: Maria Ahlriksson, pastor och själavårdare i Fjällstugan, Jönköping

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Barnledarkonferens ”Jesus till Barnen”- Linköping

Barnledarkonferens ”Jesus till Barnen”- Linköping

Tillsammans inbjuder lokala kyrkor och nätverk Jesus till barnen till fem utrustade ledardagar 2021. Välkommen med på en heldag speciellt riktad till dig som möter eller jobbar med barn och unga! inspiration, undervisning, seminarier och möten med...

  • Plats
    Linköping, Linköpings kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 09:15 - 17:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer