Skip to main content

Svenska med sång- webbinarium

Välkommen till en digital träff i Svenska med sång! En satsning för språkinlärning och integration genom sång för nyanlända i Sverige. Träffen vänder sig till dig som är eller vill bli ledare för språkkörer, språkcaféer, sjung med ditt barn-grupper eller liknande verksamheter.

Webbinariet kommer innehålla metodstöd för språkinlärning genom sång och vi kommer få höra låtar ur det nyskrivna materialet ”Sjung språket”-sånger skrivna av Jan Mattsson och Andreas Andersson, utvecklat i en språkverkstad i samarbete mellan Bergsjöns församling och Örgryte församling.

I god tid innan webbinariet kommer du få ett mail med en länk till mötet och information kring hur du kopplar upp dig. Du får även en PDF med instruktioner i hur du laddar ner och får tillgång till musikappen We Are Voice som kan användas som stöd i sång- och språkgrupper. Alla deltagare får även tillgång till det nyskrivna studiematerialet ”Sjung språket” med sånger och ledarhandledning. Häftet kommer skickas ut via post efter webbinariet.

Datum och tid: 7 december kl 18-19:30

Kostnad: Ingen kostnad

 

Tips inför workshopen: 

Se till att ha en väl fungerande dator eller smartphone 

Se till att ha väl fungerande internetuppkoppling som WiFi, adsl eller likvärdigt 

Ha headset eller konferenstelefon med USB-sladd

Mer information om webbinariet och programmet: Kontakta Sofia Rosén, sofia.rosen@equmeniakyrkan.se

 

 

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Litteratur