Skip to main content

Lätt konversation på spanska för nybörjare - INTRESSEANMÄLAN

Har du drömt om att kunna prata spanska, men tycker det är trist med all grammatik? Då är det här din kurs!

Vad gör vi när vi inte får resa? Vi rustar oss för kommande resor genom att lära oss prata andra språk!

Människan lärde sig konversera långt innan läs- och skrivkunnigheten var uppfunnen. I den här kursen på 10 träffar använder vi inga böcker, utan du får helt enkelt lära dig att prata på spanska. Kursen är för dig som aldrig pratat spanska förut, så inga förkunskaper behövs.

Vi kommer träffas på tisdagkvällar i Tjelvarkyrkans lokaler. Där finns utrymme så att vi kan hålla säkert avstånd till varandra. Vi följer även Folkhälsomyndighetens riktlinjer genom att ha en liten grupp.

Observera att din anmälan är en intresseanmälan. Det innebär att startdatumet är preliminärt, kursen startar när vi har fem anmälda. Du kommer kontaktas inför starten.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Tjelvarkyrkan , Visby
Tjelvarvägen 4
62143 VISBY

Mer inom Språk