Skip to main content

Klimatlunch - är klimatkrisen en existensiell kris?

Ett samtal om människan, livet och den globala kris som vi står inför. 

Varför är klimatkrisen i grunden en existentiell fråga? Och vad är det egentligen vi kämpar för? Vem och vad ska räddas, och varför? I ljuset av att vi utrotar tusentals andra arter varje år – är det egentligen inte människan som är jordens allvarligaste virus? Känner vi hopp eller uppgivenhet? Hur kan vi få tro, tillit och empati att växa i klimatkrisens tid?

 

Entreprenörerna Sara och Fredrik Bronner tar med sig prästen Sara Nässelqvist från Nikolai församling och Elin Kullingsjö från Bilda i ett samtal om klimatfrågan ur ett existentiellt perspektiv. 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Örebro länsteater
Storgatan 1
70361 ÖREBRO

Mer inom Hållbar utveckling

Botanikkurs på Gotska Sandön, 27 juni – 2 juli 2021

Botanikkurs på Gotska Sandön, 27 juni – 2 juli 2021

Välkommen till en fältkurs på Gotska Sandön, med unik natur och kultur. Dagliga vandringar och studier av växters och djurs extrema levnadsvillkor, öns olika vegetationstyper och spännande historia.

  • Plats
    Gotland, Gotlands kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag 00:00 - 00:00
  • Tillfällen
    7 tillfällen
Läs mer