Skip to main content

Snabbkurs i musikproduktion

Följ med när musikproducenten Petrus Wessman bygger upp en enklare musikproduktion från grunden och svarar på era frågor kring inspelning, redigering och mixning. Oavsett vilket musikprogram du använder eller vill börja använda så kommer du ha nytta av denna crash course.

Denna kurs är kostnadsfri, sker i Zoom (vilket innebär att du kan delta oavsett vart du befinner dig) och riktar sig till dig som är ledare eller deltagare i en cirkel ansluten till Bilda.

Länk till kursen kommer några dagar innan start.
 
 
 
Petrus Wessman är musikproducent, låtskrivare, mixare och ljudtekniker. Han driver en egen studio i Göteborg och har jobbat med många artister, skivbolag och förlag under de senaste 15 åren. 

kille i studiomiljö som spelar på klaviatur

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Mer inom Band