Skip to main content

Återbrukskväll Erikshjälpen Örebro

Vill du lära dig mer om textilt återbruk i sann hållbarhetsanda? Vill du få tips och idéer om hur kan göra om olika plagg så de passar dig? Eller varför inte göra något helt nytt av en gammal duk eller gardin?

Under fyra kvällar öppnar Erikshjälpen Second hand i Örebro upp sina lokaler och utifrån deras bortsorterade material får du välja fritt vad du vill återbruka. Du kan även ta med dig textilier hemifrån. Det kommer finnas symaskiner och tillbehör på plats, men ta gärna med egen symaskin. Det krävs inga förkunskaper.

Vi vet att det finns ett stort intresse men vi skulle önska att du väljer 1 eller 2 tillfällen att anmäla dig till. Detta för att fler ska få plats. Kvällarna leds av Lotta Pettersson, studiecirkelsledare och erfaren återbrukare, från Bilda. Du anmäler dig i kassan och betalar 50 kr på plats. Det är en fikapaus och fikat ingår i kostnaden på 50 kr.

Anmälan: Anmäl dig här via hemsidan, begränsat antal platser. Du kommer att få ett mail om du är anmäld eller om du hamnar på reservlista.
Senast anmälan: 5 oktober

Angående Corona: – Självklart stannar du hemma om du känner dig sjuk, meddela Elin Kullingsjö om du behöver avanmäla din plats. – Håll avstånd till de andra deltagarna – Det finns handsprit på plats

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Erikshjälpen Örebro
Åbyvägen 1
70227 ÖREBRO

Mer inom Hantverk