Skip to main content

Språkkafé och läxhjälp med Vän i Umeå - Ålidhem

Vill du träna svenska eller läsa läxor tillsammans med andra? Välkommen till Vän i Umeås språkkafé på Ålidhem i Umeå!

Välkommen till Vän i Umeås måndagsmötesplats! Här träffas vi för att lära av varandra och ha trevligt! Det finns spel, böcker, volontärer, samhällsguider och god gemenskap!

Vi startar försiktigt efter vår Coronapaus. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi undviker att röra vid varandra och vi håller avstånd. Om vi känner oss det minsta sjuka stannar vi hemma. Vi kommer att ha handsprit på plats. Ingen fikaservering, men ta med eget fika om du vill.

Pga av corona kan vi vara max 50 personer i lokalen. Dörren kommer att vara låst när det är fullt. – Föranmälan ger inte garanterad plats, utan kom i god tid!

 

När?

Måndagar kl 18-20

Var?

Vid pizzerian på Ålidhems centrum i Umeå folkhögskolas lokal (fd Dalkarlså). Vän i Umeås flagga står utanför när språkkaféet är öppet.

Busslinje: 5 & 8
Busshållplats: Ålidhem centrum

Mer information:

Länk till Facebook-evenemang

Om du har frågor, ring 073-0396404 (Helén)

 

Språkkaféet bedrivs som folkbildning i samverkan med Bilda. vi samlar därför in namn och personnummer eller LMA-nummer från dig som deltar. Antingen kan du själv lämna dina uppgifter via formuläret på denna sida eller så får du göra detta på plats på språkkaféet.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här: https://www.bilda.nu/om-studieforbundet-bilda/dataskydd

Arrangörer: Vän i Umeå i samverkan med Studieförbundet Bilda

Ps – vill du bli volontär eller ledare? Kontakta oss för mer info: 090-14 22 05 (Kristoffer Fredriksson, Bilda)

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Umeå Folkhögskola
EKONOMSTRÅKET 1
90730 UMEÅ

Mer inom Samhällsengagemang

Mer inom Demokrati och jämställdhet