Skip to main content

Onlinekurs: Franska för nybörjare (fortsättning)

Under denna onlinekurs kommer vi att lägga fokus på relevant kunskap som rör konkreta vardagssituationer. Deltagarnas lärande kommer vara i centrum och du kommer att få testa olika former av inlärningsmetoder i grupp och/eller enskilt. Välkomna på aktiva och lärorika lektioner!

Om kursen:
Med en grundläggande förståelse för den franska grammatiken och ett utökat ordförråd kommer deltagarna att kunna ställa enkla frågor och förstå enkla svar samt tala och skriva på franska om enkla ämnen. Målet är att du som deltagare även ska utvidga dina kunskaper kring kultur och samhället där språket talas. Efter kursen kommer du att kunna kommunicera om vardagliga ämnen och aktiviteter i sammanhang som kräver ett enkelt och direkt utbyte av information.

Förkunskap:
Denna kurs vänder sig till dig som har läst franska i en termin eller du som redan har motsvarande kunskaper i franska.

 
Kurslitteratur
Franska 1 av Gunilla Ericsson och Agnet Rehder

Antal tillfällen
10 st

Deltagaravgift
900kr

Var hålls kursen
Kursens sker digitalt, vilket innebär att du kan delta var du än befinner dig i landet! Mer info om detta kommer inför kursstart

Om ledaren
Leena har bott i Paris, där hon levde med sin franska familj i 14 år. Hon kom tillbaka till Sverige 2007, då hade hon i princip förvandlats till fransyska. Leena är en operaälskande livsnjutare som lever med mottot att livet är för kort för att inte uppfylla sina drömmar. Frankrike har alltid inspirerat henne med sin kultur, mat och även dess språk. Det blir en rolig resa tillsammans!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Språk