Skip to main content

Hur blir tankar och toner en låt? - Kurs i musikproduktion för barn

Funderar du över om dina tankar och toner kan bli en låt? Vill du lära dig mer om ton och rytm? Vill du göra din egen musik med enkla appar? Välkommen!

Du får du en rolig introduktion till vad musik- och musikproduktion är. Introduktionen kommer ge pepp och kunskap både för dig som bara vill testa och för dig som gärna vill fortsätta hålla på med musik i framtiden.

Nivå? Barn 9-10 år. Från nybörjare till den som redan kan en hel del.

Brenda el Rayes är producent, kompositör, ljudtekniker och DJ. Hon vill inspirera deltagarna till att uttrycka sig själva och att hitta ett format som passar var och en. Deltagarna kommer att jobba med olika musikprogram och musikappar samt med att hitta balansen mellan teknik och kreativitet.

Kursen anordnas av Midsommargården i samarbete med Bilda. Obs! En vårdnadshavare behöver bli medlem i föreningen Midsommargården. Medlemskap kostar 100 kr per år. Medlemskap läggs på anmälningsavgiften för barnet.

Med anledning av coronapandemin:

Alla arrangemang på Midsommargården genomförs i enlighet med rådande föreskrifter från Folkhälsomyndigheten och med omsorg om alla våra besökare, aktörer, arrangörer och personal.

Vi planerar och anpassar evenemang med begränsat antal deltagande, och uppmanar alla som vistas i huset att hålla god handhygien och hålla avstånd även inomhus. Vid minsta symptom på sjukdom stannar både besökare och personal hemma.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Midsommargården
Telefonplan 3
12637 HÄGERSTEN

Mer inom Film, foto och ljud

Ljudteknik
 • Plats
  Uppsala, Uppsala kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 18:00 - 20:15
 • Tillfällen
  4 tillfällen
Läs mer

Mer inom Ljudteknik

Ljudteknik
 • Plats
  Uppsala, Uppsala kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 18:00 - 20:15
 • Tillfällen
  4 tillfällen
Läs mer