Skip to main content

Öppen liveföreläsning om puretanerna och pietismen

Detta är en av fyra öppna föreläsningar som ger en kyrkohistorisk översikt från Reformationen fram till idag. Särskilt betoning ges på nyckelpersoner, händelser, teman och utvecklingsförlopp.

Torbjörn Aronson är professor och teol.dr. i kyrkohistoria och fil.dr. i statsvetenskap, och har forskat och undervisat vid olika universitet och högskolor under drygt 30 års tid.

Anmälan behöver göras här på Bildas hemsida för att få tillgång till livelänk. Glöm inte att ange din e-postadress i anmälan. Länken skickas ut dagen före föreläsningen.

Föreläsningen anordnas av Stiftelsen Skandinavisk Teologisk högskola i samarbete med Bilda.
 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Föreläsningar i samma serie

Mer inom Religion och tro

Nytt datum! Strandgårdsmötet 2021 22-24 oktober

Nytt datum! Strandgårdsmötet 2021 22-24 oktober

Ett möte med Jesus, medmänniskor och havet, i undervisning, samtal, bön och gemenskap som berör, till fördjupning och utmaning i vårt lärjungaskap.

  • Plats
    Villshärad, Halmstads kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Fredag, Lördag, Söndag 10:00 - 20:00
  • Tillfällen
    3 tillfällen
Läs mer