Skip to main content

Digipopkören

Denna körstart flyttas fram till efter årsskiftet. Mer info kommer längre fram

 

Susanne Fellbrink kombinerar att leda sin kör Popitoppkören i Sundsvall med jobba som deckarförfattare, artist och låtskrivare.

 – Jag har så många olika erfarenheter som jag vill dela med mig av och det finns inget som gör mig så glad som när jag märker att jag kan smitta av mig av min energi och sångglädje till andra. Musik och att sjunga är fantastiskt på alla sätt och vis, inte minst för hälsan och det känns viktigare än någonsin just nu.

Under våren när pandemin drabbade världen var hon tidig med att ställa om och istället leda sina körer via livesändningar. Inför höstterminen följer hon Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer om att det är okej att ses så länge man håller till i stora lokaler med bra ventilation, förkortar reptiderna och ses i små grupper. Vi har därför ett maxtak på 49 deltagare per grupp och håller till i en mycket stor lokal med bra ventilation och har kortat den fysiska reptiden till 45 min.

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Englaporten
Södra Järnvägsgatan 25
85237 SUNDSVALL

Mer inom Musik

Sjung folksång med Johanna Bölja

Sjung folksång med Johanna Bölja

En fördjupande dag med folksång i fokus för dig som sjunger i kör, i band eller som leder sånggrupper/körer.

 • Plats
  Visby, Gotlands kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 17:30 - 20:30
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer

Mer inom Kör

Barnkören Sturekören

Kom och sjung med i Sturekören! En kör för dej som går i (F-klassen), åk 1 och uppåt.

 • Plats
  Örebro, Örebro kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 15:15 - 16:00
 • Tillfällen
  10 tillfällen
Läs mer