Skip to main content

Kurs i ljus- och ljudteknik

Lär dig teknik från grunden eller bygg på din kunskap! Rigga ljus och ljud till en talare, en kör eller ett band.

I denna kurs får du lära dig teknik från grunden upp till avancerad nivå, hur man programmerar ljusbord och riggar både ljus och ljud. Vi varvar teori med praktik, all teknisk utrustning som vi kommer att jobba med finns på plats. Ingen förkunskap krävs.

Ledare för kursen är Rikard Hägg som har många års professionell kunskap inom branschen.

Beroende på hur Folkhälsomyndighetens restriktioner ser ut i slutet av 2020 och om situationen tillåter, kan kursen avslutas med att vi riggar för en konsert.

Kostnad: 300 kr. Gratis för medlemmar i Equmeniakyrkan.

Om anmälan krånglar, kontakta Annica Grönhagen, uppgifter finns här på sidan. Om du saknar bekräftelse på din anmälan kan den ha hamnat i skräppost.

Under kursen följer vi såklart gällande restriktioner för covid-19 genom att hålla avstånd, vara noga med hygienen och stanna hemma om du känner några symtom.

Arrangörer: Equmeniakyrkan Västra Gotland och Bilda.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Väte Missionskyrka
Väte Kvie 128
62378 KLINTEHAMN

Mer inom Film, foto och ljud

Mer inom Ljudteknik