Skip to main content

Ljudteknik

Välkommen till en grundläggande kurs i ljud- och scenteknik.

Under fyra tillfällen får deltagarna lära sig om ljud från grunden. Utbildningen fokuserar på scenljud, men är även intressant för den som främst vill fokusera på ljudet i studion eller replokalen. Tema för varje träff kommer vara relativt löst med stora möjligheter att anpassa efter deltagarnas önskningar och frågor. Sista träffen kommer vara rent praktisk med ett live-band på scenen som studiecirkeln ska rigga och mixa.

Ledare är Jakob Jakobsson Blom, musiker, producent och ljudtekniker. Jakob driver bland annat Kemisk Fetma Studios i Uppsala.

De ordinarie träffarna är den 6, 13 och 20 oktober. Datum för sista träffen med live-band kommer bestämmas inom kort.

Vi rekommenderar att du blir medlem i föreningen Ungdomens Hus för denna studiecirkel. Om söktrycket skulle bli högt så prioriteras deltagare som är inom Ungdomens Hus målgrupp på 13-25 år.

Vi följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer och undviker att delta vid förkylningssymptom samt är noga med att hålla avstånd.

Välkomna!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Ungdomens Hus Uppsala
Svartbäcksgatan 32
75332 UPPSALA

Mer inom Film, foto och ljud

Mer inom Ljudteknik