Skip to main content

Eugenias tjejgrupp!

Är du en ung katolsk tjej som vill växa i tron och som person i gemenskap med andra unga katolska tjejer? Då är du mer än välkommen till Eugenias tjejgrupp! I denna grupp kommer vi få möjlighet att prata med varandra om utmaningar, funderingar och annat som händer i våra liv.

Vi kommer börja varje träff med en introduktion i olika teman som självförtroende, förväntningar, relationer mm.
Vårt främsta mål genom dessa träffar, är att vi tillsammans ska komma närmare vår tro och varandra. Det är mycket man går igenom och stöter på som ung katolsk tjej i Sverige och vi tror att gemensamt samtal göra livet lite lättare. Tillsammans är vi starka. 
 
Tjejgruppen startar i höst varannan måndag eller tisdag klockan 17 i Eugenia. Vi kommer börja med att först ha en introduktionsträff där vi lär känna varandra.(dagen för träffarna bestämmer vi när vi se vilka som anmält sig och vilken dag ni föredrar).
 

Åldersgräns:


Gruppen vänder sig till tjejer födda mellan 1995-2005. Gruppen kommer att delas upp i två samtalsgrupper beroende på ålder under träffarna. Men vi börjar träffen alla tillsammans.

Anmälan:

Du anmäler dig här på hemsidan. När du fyllt i dina uppgifter och fått en bekräftelse av ungdomskonsulenten Rodas så är du anmäld och en del av tjejgruppen!

Vid frågor kontakta ungdomskonsulent Rodas Berhane på ungdomskonsulent@sanktaeugenia.se eller på 073- 559 33 20.

Så vad väntar ni på, anmäl er nu och bli en del av vår gemenskap! 

Sista anmälningsdag 15 Augusti!

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
S:ta Eugenia kyrka
Kungsträdgårdsg. 12
11147 STOCKHOLM

Mer inom Folkhälsa