Skip to main content

S:ta Eugenias Ledarskapsutbildning

Välkommen framtida ungdomsledare! Du behövs i barn- och ungdomsverksamheten och snart är det dags att delta på S:ta Eugenias ledarutbildning.

Utbildningen kommer att vara söndagen 22 november i St Eugenia. Vi kör igång 10:30, efter barnmässan som börjar 9:30. Vi slutar senast kl 16. Vi kommer även att bjuda er på lunch och fika! Utbildningen riktar sig till dig som är född 2004 och tidigare.

Under utbildningen kommer vi att gå igenom en massa bra saker som olika ledarstilar, gruppdynamik, konflikthantering och även praktiska case från beredskapsplanen mot sexuella övergrepp. Allt för att ni ska bli de bästa ledarna ni kan bli! 

OBS! För att vara ledare i den Katolska Kyrkan så ska du även gå en 2-timmars utbildning som vi kallar ”Beredskapsplanen mot Sexuella övergrepp.” Denna kurs hålls av stiftets barnskyddsombud Diakon Björn. Om du ännu inte har gått denna kurs, hör av dig till ungdomskonsulent Rodas som hänvisar dig till en sådan kurs.

Anmäl dig till ledarutbildningen här på hemsidan. När du fyllt i alla uppgifter, och fått en bekräftelse av ungdomskonsulenten Rodas är du anmäld. Vi ses snart!

Kursen riktar sig främst till unga inom S:ta Eugenia församling, men även andra är välkomna.

Vid frågor kontakta ungdomskonsulent Rodas Berhane på ungdomskonsulent@sanktaeugenia.se eller på 073- 559 33 20.
 
Varmt välkomna!

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
S:ta Eugenia kyrka
Kungsträdgårdsg. 12
11147 STOCKHOLM

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Mer inom Pedagogik och metodik