Skip to main content

Pilgrimsresa till Rom/Assisi för Eugenias konfirmander 2020

Välkomna till vår årliga pilgrimsresa till Rom och Assisi för konfirmander! En resa som ger er en fantastisk chans att komma närmare er tro och varandra.

Tyvärr så behövde vi ställa in den tidigare Rom resan i Juni pga. den rådande situationen med Covid-19. Därför försöker vi nu komma med en ny möjlighet för er konfirmander att åka på denna underbara pilgrimsresa under Höstlovet 2020.
Resan är mellan den 25 Oktober – 1 November. 

Under denna fartfyllda pilgrimsresa, kommer vi att fira mässa tillsammans varje dag, lära oss om olika kyrkor och dess historia, se viktiga historiska platser och självklart äta pizza och pasta! Därefter åker vi till Assisi för att lära oss mer om den helige Franciskus och hans bakgrund. Ett underbart avslut på alla era år i troundervisningen.

 

Anmälning:

Du anmäler dig här på hemsidan. När du fyllt i alla uppgifter, betalat anmälningsavgiften och fått en bekräftelse av ungdomskonsulenten Rodas så är du anmäld. 

Betalning:

Hela summan ligger på 4500 kr per konfirmand. Men vi vill dock att ni först betalar BARA 1500 kr. Då vi ännu inte vet helt säkert om resan blir av. Sedan kan ni betala av de resterande 3000 kr efter den 1 Oktober men innan den 15 Oktober. 

Betalningen sätts in på Sankta Eugenias Ungdomsförenings konto. PlusGiro-nummer: 85 66 68-9.

Glöm inte märka betalningen med Rom2020 + konfirmandens namn. Denna summa är inte återbetalningsbar såvida inte läkarintyg finns eller om vi ställer in resan. 

I anmälningsavgiften ingår, flyg, boende, transportmedel och halvpension. (Alltså att vi betalar frukost och middag) Konfirmanderna kommer därför att behöva ta med sig lösa pengar för lunch. Vi rekommenderar minst 150 EURO.

 

På resan så kommer förutom konfirmanderna dessa delta:

  • Ungdomskonsulent Rodas. Huvudansvarig för resan.

     

  • Kyrkoherde Pater Dominik, också huvudansvarig för Resan 
  • 3 andra vuxna ledare som har gått ledarskapsutbildning och beredskapsplan mot sexuella övergrepp.

 

Angående Covid-19 och smittspridning:
Som ni kanske förstått medan ni läst igenom texten så kan vi tyvärr inte heller lova att denna resa blir av. Vi vet aldrig hur situationen ser ut i höst, om det kommer en ny våg eller om gränserna kommer öppna upp så att man kan resa på samma sätt som vi gjort innan pandemin… Men vi ber och hoppas att resan blir av!

Vid frågor kontakta ungdomskonsulent Rodas Berhane på ungdomskonsulent@sanktaeugenia.se eller på 073- 559 33 20.

Så vad väntar ni på, anmäl er nu och säkra er plats på konfirmandernas pilgrimsresa! 🙂

 

Sista anmälningsdag 10 Augusti!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
S:ta Eugenia kyrka
Kungsträdgårdsg. 12
11147 STOCKHOLM

Mer inom Religion och tro