Skip to main content

Ledardag om ungas hälsa

För dig som är ledare för unga (oavsett verksamhet). Föreläsning om psykisk hälsa bland unga och samtal i mindre grupper. Du kan även delta digitalt. Vi testar delar av material från koncepten Suntprat, Puls och Oss unga emellan.

Du får ett kort inspel kring de tre olika koncepten och får sedan välja att delta i en workshop kring ett av dem. Målet med dagen är att du ska få kunskap och verktyg att möta unga i deras frågor kring hälsa. Konkret tips vad man ska tänka på, vad du kan göra och var kan du som ledare kan vända dig med frågor.

Medverkande: Amelie Roolf, Equmenia. Linda Ulmå, Equmenia. Celia Cox, Bilda.

Anmälan senast 30 september. Vid anmälan väljer du om du vill delta fysiskt eller digitalt. Vi har en maxgräns på 30 deltagare fysiskt i lokalen.

Lunch kl. 12. Ange ev. kostbehov vid anmälan.

Med anledning av covid-19 kommer vi att ha ett tak på antalet som kan vara på plats för att säkra att vi kan hålla avstånd i lokalerna.

Alla är välkomna att delta digitalt där jobbar vi på att säkra lösningar så man kan delta både på föreläsningarna och på workshops.

Uppge i anmälan om du ämnar att delta på plats eller digitalt så skickar vi ut information och länkar inför kursen.

På plats kommer vi att anpassa oss så att vi kan hålla avstånd, undvika köbildning vid till exempel raster och fika, samt goda möjligheter att hålla god handhygien.

Om du vid dagens början känner dig sjuk och är anmäld för att vara på plats – kontakta oss så skickar vi länk så du kan delta hemifrån istället.

Dagen arrangeras av Österledskyrkan, Equmenia region Stockholm, Hela människan Uppsala län och Bilda Öst.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Österledskyrkan
Regins väg 1
75440 UPPSALA

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Mer inom Pedagogik och metodik