Skip to main content

CrAfter Work - hantverksträff på Örebro Konsthall

CrAfter Work flyttar tillfälligt in på Örebro konsthall

CrAfter Work är ett tillfälle att vara kreativ tillsammans med andra. Alla är välkomna, oavsett om du kallar det du gör för pyssel, hantverk eller konst – eller ingenting eftersom du inte har kommit igång än! Vi träffas för att skapa, inspirera varandra och umgås. Ta med dig ditt handarbete eller idé och häng på. Det gör inget om du inte har något projekt eller handarbete på gång. Det är också helt ok att komma och bara komma för att umgås.

Under sommaren har Örebro konsthall en textil utställning och i samband med den så provar vi att genomföra en vanlig CrAfter Work i deras lokaler. Läs gärna mer om utställningen här

Gå gärna med i vår Facebookgrupp CrAfter Work Örebro för att nätverka med andra och få uppdateringar om kommande events, https://www.facebook.com/groups/crafterworkorebro/

Det finns ett begränsat antal platser och du kan säkra din plats genom att anmäla dig här på sidan. Det går också bra att bara dyka upp, men med risk att det är fullsatt.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Örebro konsthall
Olaigatan 17B
70135 ÖREBRO

Mer inom Hantverk