Skip to main content

Boksnack från hängmattan

Läs och diskutera högaktuella böcker i sommar.

Sommar. Hängmatta. I händerna en spännande och viktig bok. Gå med i vår bokcirkel där vi läser ”I skuggan av sektor 5” av Simon Häggström, en kriminalroman om poliserna Markus och Natalia som jagar människohandlare i Stockholm. Simon Häggström är, utöver författare, även kriminalinspektör vid människohandelsgruppen inom Nationella operativa avdelningen (NOA).

Roland Salemark på Wessman & Pettersons bokhandel i Visby har valt ut boken. Han har i många år ingått i Augustprisjuryn, så om någon har koll på aktuella böcker med kvalitet så är det han!

Vi läser på egen hand och träffas digitalt tre gånger för att diskutera boken. Vi föreslår Skype för träffarna, men det finns även andra plattformar som ni kan välja. Vi hjälper er igång inför första träffen.

Gruppen startar när fem personer har anmält sig så startdatum är flexibelt. Alla i gruppen får köpa boken till starkt reducerat pris, när du anmält dig får du instruktioner hur du gör.

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.