Skip to main content

Rubies: Barndans från 5 år

Välkommen att dansa med The Phoenix Dance Classes i höst!

OBS! DENNA KURS ÄR FULL. En anmälan ställer dig i köplats.

Välkommen till en dansklass som först och främst sprider dansglädje genom att växla mellan övningar och lekar. Barnen lär sig att röra på kroppen till musik, både efter lärarens instruktioner och fritt, och får tekniska redskap till dansen genom leken.  

Plats: Kempesalen, Härnösands Folkhögskola, Murbergsvägen 32 i Härnösand

  Terminspriser:

Barndans 45 minuter: 600 kronor

Dansklass 60-90 minuter: 750 kronor

Kallelserna skickas ut under vecka 32.

Deltagaren är välkommen att prova på vid 1-2 tillfällen utan kostnad men därefter binder hen sig att betala full deltagaravgift om hen inte avanmäler innan tredje tillfället.

Avanmälan/avbryta en kurs Om du ångrar dig och vill ta tillbaka din anmälan ska du kontakta nord@bilda.nu (ej via telefon eller lärare). För att avanmälan ska gälla måste du få en bekräftelse via e-post på att vi mottagit din avanmälan. Som bekräftelse på att vi har fått din avbokning får du, inom ett par vardagar en avbokningsbekräftelse via e-post.

Kontrollera att ni anmält ditt barn till en danskurs för rätt ålderskategori.

OBS! Kallelse och faktura skickas via e-post.

The Phoenix Dance Classes kvällskurser är ett samarbete mellan Studieförbundet Bilda, Härnösands folkhögskola och Härnösands kommun.

Välkommen med din anmälan!

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Härnösand Folkhögskola
Murbergsvägen 32
87150 HÄRNÖSAND

Mer inom Dans och teater

Mer inom Modern dans