Skip to main content

Digital syjunta - kvällstid tisdagar

Välkommen till en digital syjunta! Vi träffas via videomöte med handarbetet i centrum men också samtalet om livet och tillvaron - precis som en vanlig syjunta alltså!

Denna cirkel är en digital version av den gamla hederliga syjuntan där vi möts förutsättningslöst kring någon typ av handarbete – lappa & laga, sticka, brodera, virka – för att prata om livet och tillvaron. Varje tillfälle har också ett i förväg givet tema, exempelvis hållbarhet, craftivism (hantverk som aktivism), menditation (lappa/laga som meditation). Dessa teman fastställs gemensamt av gruppen i samband med första träffen.

Datum och tider:

Tisdagar 2 juni, 9 juni, 16 juni, 23 juni kl 19.45-21.30

Anmälan:

Via formuläret på denna sida senast 1 juni!

Ange i noteringsfältet om vi kan göra något särskild för att underlätta ditt deltagande!

Kostnadsfritt (förutom ditt eget handarbetesmaterial och kanske en god kopp te!)

Ledare:

Hilda H Strandberg är en erfaren pedagog och handarbetere från Vännäs, som brinner för mötet mellan människor, särskilt i tider som dessa när covid-19 tvingar oss till ökad fysisk distans!

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Hantverk