Skip to main content

Sommarläger 12-14 juni med SUK

Välkommen till årets upplaga av SUK (Sveriges unga katoliker) Sommarläger! Årets tema kommer handla om evangelisation med den Heliga Skriftens ord från Markusevangeliet 16:15: Han sade till dem: "Gå ut överallt i världen och förkunna evangeliet för hela skapelsen."

Vad händer på lägret?

  • Chans att förkovra sig i vikten av evangelisation.
  • Workshops, tävlingar och föreläsningar kring temat.
  • Mässfirandet, sakramental tillbedjan och gemenskap. 

Under lägrets gång kommer vi ha föreläsare som P. Thomas Idergard och Helena Darcy som är chefredaktör på Katolskt Magasin.  Dessutom har vi en hemlig gäst förberedd! Vår ärade lägerpräst kommer vara Broder Bazyli.

Praktisk information

Incheckningen öppnar REDAN klockan 15.00 så se till att boka in det i din kalender. Hemfärd klockan 12.00 på söndagen. Vägbeskrivning till stiftsgården Marielund på Ekerö utanför Stockholm finns här.

Anmälningsavgiften är 400 kr och betalas in till Bg 101–3192 i samband med anmälan. Märk inbetalningen ”SUK06 + namn”. Eller swisha ”SUK06+ namn” till 1235715313.

Bekräftelse på att anmälan och inbetalningen kommit in skickas ut 2–3 dagar efter sista anmälningsdag. Packlista och säkerhetsåtgärder kommer skickas ut med bekräftelsen. Anmälan är bindande, inga återbetalningar görs. Reseersättning kan sökas.

På grund av rådande situation så kommer vi sätta en maxgräns på 30 lägerdeltagare.

Det kommer vara först till kvarn av de som anmält sig + betalt. 

Kontaktpersoner vid frågor gällande lägret:

Julian Karwacki Telefonnummer:070-499 72 90

Stefan Bertha Telefonnummer: (enbart sms) 072-353 89 70

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Stiftsgården Marielund
Stiftsgårdsvägen 21
17853 EKERÖ

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Mer inom Pedagogik och metodik