Skip to main content

Svenska med sång - Ett projekt för språkinlärning och integration genom sång för nyanlända i Sverige

Välkommen till ett Webinar i Svenska med sång! En satsning för språkinlärning och integration genom sång för nyanlända i Sverige. Det vänder sig till dig som är eller vill bli ledare för språkkörer, språkcaféer, sjung med ditt barn-grupper eller liknande verksamheter.

Kursen kommer innehålla samtal och metodstöd för språkinlärning genom sång och framförallt kommer vi sjunga mycket tillsammans ur det nyskrivna materialet ”Sjung språket”-sånger skrivna av Jan Mattsson och Andreas Andersson, utvecklat i en språkverkstad i samarbete mellan Bergsjöns församling och Örgryte församling.

Under dagen kommer vi även ha en genomgång av musikappen We Are Voice som kan användas som stöd i sång- och språkgrupper. Alla deltagare får tillgång till det nyskrivna studiematerialet Sjung språket med sånger och ledarhandledning. 

Kostnad: Ingen kostnad  

Anmälan: Anmäl dig genom att trycka på gröna knappen ”anmäl dig”.

Sista anmälningsdag: 28 september

Mer information om dagen och programmet: Kontakta Jan Marklund  jan.marklund@bilda.nu 

Mer information om projektet Svenska med sång: www.bilda.nu/svenskamedsang  

Svenska med sång är en gemensam satsning mellan Studieförbundet Bilda och Equmeniakyrkan.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Mer inom Pedagogik och metodik