Skip to main content

Sångteknik med London-baserade sångcoachen Malin Andersson

Har du alltid undrat vad det här med ”sjunga med magstödet” betyder? Blir din röst trött efter att du varit på körpasset, sjungit i replokalen eller bara trallat i bilen? Kanske tar det emot att sjunga det där låga partiet i låten eller så kan det vara svårt att nå upp till de höga tonerna. Eller så har du en tränad röst men vill lära dig mer om rösten som instrument. Denna workshop är för dig som är nyfiken på att lära dig grunderna i sångteknik, hur man kan få ut mer av sin sångröst och använda den på ett hälsosamt sätt. Alla som använder sin röst, oavsett genre, kommer kunna ha användning av dessa grunder.

Detta kommer ingå under workshopen
– Magstödet: Vad det är och hur du hittar och använder det med praktiska övningar.
– Sångandning: Hur gör man och varför är det så bra att andas rätt när man sjunger?
– Uppvärmning: Malins bästa tips och konkreta uppvärmningar för rösten
– Röstövningar: Malins top 3 röstövningar för att träna och stärka rösten
– Frågestund:  Här har du chansen att ställa de där frågorna du alltid har undrat över.

Undervisningen sker online i grupp (vilket betyder att du kan delta oavsett var du befinner dig) men du som deltagare kommer inte att höras för resterande deltagare utan här har du chansen att verkligen testa dig fram med din röst. Du väljer också om din egen bild/video ska synas.

Inför workshopen kommer du att få mer information om hur du går tillväga för att ta del av workshopen.

Workshopen är kostnadsfri

Om du efter denna workshop känner att du skulle vilja fortsätta med enskilda sånglektioner med Malin har du det förmånliga priset på 295kr/40 min.

Om Malin Andersson:

London-baserade Sångcoachen och Singer-songwritern Malin Andersson, med rötterna i Tibro, har en stor passion för musiken och en fascination för allas unika sångröster.

I London driver Malin sin egen verksamhet som sångcoach och undervisar alla åldrar och nivåer; från nybörjar-röster till professionella artister och låtskrivare. Hon jobbar även på uppdrag av sångskolan Sing Space i London och på somrarna gästar hon svenska sånglägret Voice Camp.

Som certifierad Sångcoach och med många års erfarenhet av eget artisteri har hon en bred kunskap om sångteknik, röstvård, utveckling av sound och scennärvaro. Malin inriktar sig på att hjälpa varje röst att hitta sitt eget naturliga sound och uttryck, frigöra spänningar och skapa hälsosamma vanor för en sångröst som ska hålla livet ut. Vår röst är som ett fingeravtryck, ingen är den andra lik och där har vi alla en unik möjlighet att lära känna vår egen röst, få bättre kontroll över den och forma ett sound som är äkta och nära oss själva.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Mer inom Band