Skip to main content

Cirkelsnack med Daniel Viklund - intresseanmälan

Praktiska tips för själens välmående

Daniel är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö och Operaakademiet i Köpenhamn. Frilans- och kyrkosångare. Har medverkat under många år i ”Musik vid Siljan” med Verdis, Mozarts, Brahms, Schumanns, Faurés och Duruflés Requiem, och har många mässor och oratorier på repertoaren. Han sjunger regelbundet både Johannes och Matteuspassionen och har framfört baspartiet i Haydns Skapelsen under ledning av Anders Emilsson.

Har uppmärksammats vid sommarfestivalen Musik i Ladan under flertalet år med den bejublade Pigâ ô Tyttgubben (La Serva Padrona) som han översatt till lokal daladialekt samt vid hovsångerskan Berit Lindholms Wagnerkoncert vid Confidencen.

Viklund har även varit medlem i soppopera-ensembeln i Mora under ett flertal år.
Han har framträtt vid flertalet av SVT:s gudstjänster bl.a. från Slottskyrkan i Stockholm tillammans med kungafamiljen. Han hördes senast sjunga den ryska nationalsången i TV-rutan inför en landskamp i Västerås! i Nu bosatt i Strängnäs och verksam inom Frälsningsarmén.

Learnify

Vi kommer att använda oss av Learnify, en digital mötesplats för att kommunicera, samarbeta, dela erfarenheter och lära av varandra. I plattformen finns också verktyg för att skapa och dela digitala, interaktiva material.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig när vi fått ihop tillräckligt med anmälda för att starta en cirkel.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkhälsa

Mer inom Existentiella frågor