Skip to main content

Svenska med sång - nätverksträff

Vida Världen i Sverige – kreativ integration för alla

För dig som vill jobba eller redan jobbar med språkinlärning för nyanlända genom sång erbjuds här en inspirerande och matnyttig nätverksträff! Nätverket är en mötesplats för just inspiration och erfarenhetsutbyte för dig som är eller vill bli ledare för språkkörer, språkcaféer, sjung med ditt barn-grupper eller liknande verksamheter. Syftet är att ge människor som kommer till Sverige från andra delar av världen en språngbräda in till svenska samhället genom att sjunga språket.

Föreläsare Mustafa Panshiri: Fd polis, författare, samhällsdebattör och föreläsare inom integration https://panshiri.com/

Föreläsare och workshopledare Lotta Brorson Trell: Sångpedagog, körledare, sångerska som brinner för att få andra att sjunga och beröras av musiken. Genom sina kör-och integrationsprojekt i Borås vill hon skapa möjligheter att höja individer och gruppers livskvalité, samarbetsförmåga, gemenskap och glädje. https://www.charlottebrorssontrell.se/

Nätverksträffen hålls på Kulturfyren, Skeppsholmen, Stockholm.

Program och anmälan kommer inom kort att uppdateras.

Sista dag för anmälan är 11 september.

”Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och arrangemanget kommer därför anpassas efter de  restriktioner som gäller i höst, mer information kommer.” 

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Kulturfyren Skeppsholmen
Slupskjulsvägen 26A
11149 STOCKHOLM

Mer inom Musik