Skip to main content

Cirkelsnack med Åsa Molin - intresseanmälan

Välkommen till Åsa Molins digitala skrivarkurs som vill inspirera, resonera och ge konkreta verktyg.

Tre samtal och träffar kring språkets relation till tro. Om Bibelns språkvärld och vår, och att finna broarna mellan dem. Om konsten att finna ord för trons erfarenheter och verklighet, och när orden inte längre räcker till. Resonemang och undervisning blandas med konkreta, frivilliga skrivövningar.

Åsa Molin är teolog och författare, lärare på Akademi för Ledarskap och Teologi där hon undervisar i praktisk teologi. Åsa har skrivit tre böcker utgivna på Libris, den senaste heter Hemvägen. Medlem i NODs redaktion, mångårig krönikör i Dagen. Bor med sin familj i Örebro och är medlem i Filadelfiakyrkan.

”Att skriva är mitt sätt att tänka. Att dra fram verkligheten i ordens ljus, och kanske är det ett sätt att älska världen, och världens skapare”.

Learnify

Vi kommer att använda oss av Learnify, en digital mötesplats för att kommunicera, samarbeta, dela erfarenheter och lära av varandra. I plattformen finns också verktyg för att skapa och dela digitala, interaktiva material.

Cirkelsnack sker på distans så även om du inte kan vara med just den dagen som vi startar upp så är du välkommen att anmäla dig. Bara du kan vara med den kommande veckan efter startdatum och ca 4 veckor framöver.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig när vi fått ihop tillräckligt med anmälda för att starta en cirkel.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkhälsa

Mer inom Existentiella frågor