Skip to main content

EN DJUPDYKNING I BIBELN

SOMMARBIBELSKOLA PÅ DISTANS

Längtar du efter att göra en djupdykning i Bibeln? Vill du brottas med de svåra och ärliga frågorna? Är du trött på förenklingar och färdiga svar? Går det att göra Bibeln begriplig igen flera tusen år senare? Hur undviker vi onödiga missförstånd i Bibelns besynnerliga värld? Följ med på en spännande resa och ett tankeväckande samtal tillsammans med pastor (och bibellärare) Erik. Kanske kommer du att upptäcka att allt inte är som du trott? 

Under fyra veckor under juni månad har vi möjlighet att utrusta oss med kunskap för att bättre kunna förstå och tolka Bibeln. Vi anpassar oss efter din längtan, dina eventuella förkunskaper och ditt intresse. Du får varje vecka tillgång till lite kursmaterial och diskussionsfrågor i lärplattformen Learnify och dessutom en stimulerande videokonferens tillsammans med oss via Zoom kl. 20.00 varje torsdag i juni (4/6, 11/6, 18/6 och 25/6). Vi håller på upp till 1,5 h inklusive digital fikapaus. Begränsat antal deltagare. Innan kursens start får du ett välkomstmail med länk till zoom och övrig information.

Kursledare är Erik som arbetar som pastor i Equmeniakyrkan Söderhamn, och som har en stor passion för att få fler att våga upptäcka eller kanske återupptäcka sina biblar med nya ögon – och därmed närma oss och lära känna Jesus bättre. Erik har en gedigen bakgrund som lärare i bibliska språk, bibelvetenskap, lärjungaskap och teologi. Han har varit med om att utbilda kristna ledare och lärjungar från fem kontinenter och i fyra olika samfund, från kortkurser till lärjungaskolor, i universitetsklassrum och på distans.

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Equmeniakyrkan Söderhamn
Norrtullsgatan 18
82631 SÖDERHAMN

Mer inom Religion och tro