Skip to main content

Ledarutbildning med MJUK

Mellansveriges Juvenaliska Unga Katoliker- MJUK bjuder in dig som är ledare eller vill bli ledare i en lokalförening i katolska kyrkan.

Detta är en kurs för personer som är eller vill bli aktiva i en lokalförening såsom ordförande, kassörer, styrelseledamöter eller ungdomsledare.
Har du varit ledare längre tid redan? Eller börjar du precis din resa som Guds tjänare i din kyrka? Perfekt, denna utbildning passar alla! Att samla på sig massa verktyg som kan användas i verksamheten skapar en tryggare grupp både för deltagare och med ledare.  

Du kommer under kursen att få bättre förståelse av vad som krävs av de olika rollerna i en styrelse. Du kommer också att få verktyg över hur man kan vara en bra ledare på olika evenemang du kan tänkas hålla, genom att få bättre förståelse över varför ledarna är så olika när man är på läger samt en kort utbildning i konflikthantering. När du avslutat kursen kommer du att få ett diplom skickat hem till dig.
 
Du anmäler dig här på hemsidan. Några dagar innan utbildningen kommer du att få en länk så du kan ansluta till utbildningen via Zoom. Du behöver inget eget Zoomkonto.

 

Välkomna!

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Mer inom Pedagogik och metodik