Skip to main content

Systerskap- distanscirkel för unga katolska kvinnor.

Är du över 15 och funderar på hur man inte förlorar sig själv i sökandet och längtan av en livspartner? Då är du hjärtligt välkommen till en studiecirkel för katolska tjejer arrangerat av Stockholms Läns Unga Katoliker.

Har du någon gång haft någon av dessa frågorna i ditt liv?

”Har jag för höga standards? Är jag bara en vanlig dejt eller en livspartner? Är jag en ”tillsvidare” tjej eller är jag en ”för alltid” tjej? Kommer jag någonsin kunna känna mig bekväm och sluta låtsas vara någon jag inte är för en kille? Är han den rätta?” 

Tjejgruppen- Sisterhood träffarna kommer att utgå från boken ”How To Find Your Soulmate Without Losing Your Soul” som är skriven av Jason & Crystalina Evert, ett Katolskt par. Denna bok handlar om varför tjejer bör höja sina standards och inte sitta och vänta på ”den rätta”.
21 strategier som tjejer bör tänka på delas in i olika kapitel och tjejer uppmuntras till att inte förlora sig själva i sökandet och längtan till en livspartner. I boken lär du dig om dig själv och upptäcker saker du kanske aldrig har tänkt på innan! Många överraskningar och hjälpmedel hittar man i boken.

Det krävs inte att du har läst boken innan våra träffar eller att du ens ska köpa den, det enda som krävs är att du deltar och delar med dig av dina kunskaper och funderingar – om du vill. Varje kapitel tas det upp ett ämne som hjälper oss i det gemensamma samtalet. Vårt mål är att vi tjejer växer tillsammans och som individer i en trygg miljö. Det går nog utan att behöva påminna att det vi säger i gruppen stannar där.

Tycker att studiecirkeln verkar intressant men inte är katolsk kvinna? Självklart är du också välkommen att vara med.

Varmt välkomna!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkhälsa