Skip to main content

Svenska med sång - Ledardag i Umeå

Välkommen till en kursdag i Svenska med sång! En satsning för språkinlärning och integration genom sång för nyanlända i Sverige. Dagen vänder sig till dig som är eller vill bli ledare för språkkörer, språkcaféer, sjung med ditt barn-grupper eller liknande verksamheter.

Kursdagen kommer innehålla samtal och metodstöd för språkinlärning genom sång och framförallt kommer vi sjunga mycket tillsammans ur det nyskrivna materialet ”Sjung språket”-sånger skrivna av Jan Mattsson och Andreas Andersson, utvecklat i en språkverkstad i samarbete mellan Bergsjöns församling och Örgryte församling.

Under dagen kommer vi även ha en genomgång av musikappen We Are Voice som kan användas som stöd i sång- och språkgrupper. Alla deltagare får tillgång till det nyskrivna studiematerialet Sjung språket med sånger och ledarhandledning. 

Kostnad: Ingen kostnad 

Enklare lunch ingår samt studiematerialet Sjung språket 

Anmälan: anmäl dig via länken här intill. Ange ev specialkost vid anmälan.

Sista anmälningsdag: 7 september

Mer information om dagen och programmet: Kontakta Sofia Rosén, sofia.rosen@equmeniakyrkan.se

 

Mer information om projektet Svenska med sång: www.bilda.nu/svenskamedsang  

Svenska med sång är en gemensam satsning mellan Studieförbundet Bilda och Equmeniakyrkan.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Umeå Hedlundakyrkan
Skolgatan 2
90322 UMEÅ

Mer inom Musik

Mer inom Kör

Mer inom Samhällsengagemang