Skip to main content

Pop & Rock-skola - Intresseanmälan

Att spela instrument tillsammans med andra är bland det roligaste som finns! Därför har vi på Betelkyrkans musikskola en Pop- & Rockskola där barn och unga från 9 år får lära sig att spela piano, elgitarr, bas, trummor samt att sjunga i pop- och rockband. Under lektionerna får deltagarna rotera runt och lära sig grunderna på alla instrumenten. Varje grupp består av 5 deltagare och inga förkunskaper krävs för att vara med.

För oss är det viktigt att alla barn och unga ska känna sig välkomna till vår Pop & Rock-skola. Rockbranschen har länge varit mansdominerad vilket även har synts i våra grupper där majoriteten länge var grabbar. För att förändra denna trend har vi gjort satsningar på tjejgrupper vilket idag resulterar i att Pop- & Rockskolan består av ca 50% pojkar och 50% flickor! Vi arbetar fortfarande för jämställdhet inom musiklivet och erbjuder därför tre valbara gruppalternativ som ni får klicka i vid anmälan: girls, boys eller mixed. I nuläget har vi mest mixade ensembler, men alternativen finns fortfarande kvar ifall det känns extra önskvärt med någon speciell gruppkonstellation. 

Ålder: Från 9 år och uppåt
När: Måndagar och onsdagar, start vecka 35 (grupper delas in av läraren)
Lärare: David Persson
Avgift: 1550 kronor
Antal gånger: 14 lektioner och en avslutande konsert.

Observera att detta är en intresseanmälan – du kommer att kontaktas av musikskolan via e-post om och när du erbjuds plats. Pga semestertider kan återkopplingen dröja till i början av augusti.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Betelkyrkans musikskola
Köpmangatan 19
70210 ÖREBRO

Mer inom Musik

Mer inom Band