Skip to main content

Intensivkurs: Skapa ditt bästa liv

En livscoachningsresa i grupp

Ett nytt år börjar och du inser att du drömmer om ett annat liv. Du vill komma igång med träningen, skapa bättre relationer med dig själv/med andra, gå ner i vikt/gå upp i vikt. Du kanske har varit med om en stor omställning I ditt liv såsom en skilsmässa , uppsagd från arbete, skadat dig, blivit lämnad ensam av någon nära, något som har påverkat och berört dig. Du vill ha en förändring, lämna det gamla bakom dig, komma vidare I livet samt bli den bästa versionen av dig själv, Då är detta kursen för dig. ”Skapa ditt bästa liv, här och nu”.

Kursen hjälper dig mot dina uppsatta mål, du får ett uppdaterat förhållningssätt, du blir mer medveten om hur du själv samt hur din omgivning fungerar och du ser samt upplever dina resultat. Du kommer igång med det du länge velat, utan att ha nått framgång. Vi kommer arbeta med väl beprövade tekniker samt metoder samt att du får verktyg med dig för ett liv med mer glädje och energi. Förutom olika verktyg så får du även praktiska tips på hur du ska nå dina uppsatta mål, med ett hållbart resultat.

 

Kursledare är Anneli Reimer, diplomerad Ledarskapscoach och har arbetat med coaching de senaste 15 åren.

Kursen är för Dig som:

• vill ha mer ut av livet

• vill förnya ditt liv till ett mer glädjefyllt samt lustfyllt liv.

• har en dröm du försökt nå, utan resultat

• har en önskan om mer framgång

 

OBS begränsat antal platser. Parallellt med denna kurs går en likadan kurs på dagtid, tisdagar.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Reimer coaching
Östra Rönneholmsvägen 7
21147 MALMÖ

Mer inom Folkhälsa

Mänskliga möten

Mänskliga möten

Hur stoppar du dig själv från att leva ditt liv fullt ut och vad ligger i din makt att påverka?

  • Plats
    Malmö, Malmö kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Fredag, Lördag, Söndag 18:00 - 21:00
  • Tillfällen
    3 tillfällen
Läs mer