Skip to main content

FULLSATT Sankta Eugenias sommarkollo 10-19 Juli 2020

Välkomna till årets favoritläger, nämligen sommarkollo! På sommarkollo har vi alltid kul. Vi ägnar oss åt allt från lekar, gemensam bön, temadagar och bad veckan ut. För dig som aldrig varit på kollo tidigare, förvänta dig en massa kul varje dag med nya kompisar.

Militärdagen, sportdagen och vattendagen är bara några exempel på våra tokiga temadagar. Under en av kollots dagar kommer även föräldrar och familj att bjudas in på vårt årliga knytkalas och talangjakt.

Du anmäler ditt barn här på hemsidan. När du fyllt i alla uppgifter, betalat anmälningsavgiften och fått en bekräftelse av ungdomskonsulenten Rodas så är ditt/dina barn anmälda. För ungdomsledare & hjälpledare sker anmälan efter samtal med Rodas då det är ett begränsat antal platser.

Betalningen sätts in på Sankta Eugenias Ungdomsförenings konto. PlusGiro-nummer: 85 66 68-9.
Glöm inte märka betalningen med KOLLO20 + barnets namn. Denna summa är inte återbetalningsbar såvida inte läkarintyg finns.
I anmälningsavgiften ingår, övernattning på stiftsgården Marielund, mat (frukost, lunch, middag+ fika) samt biljetter under eventuella utflykter.
Varje barn kan ta med 2×50 kr för två besök till kiosken.

Ni som redan varit på sommarkollo vet att vi har tre möjligheter av deltagande:

 • Ungdomsledare som har gått ledarskapsutbildning och beredskapsplan mot sexuella övergrepp. Dessa har ett viktigt och stor roll under lägret.
 • Hjälpledare som ännu inte är utbildade men får pröva på ledarrollen och hjälper till i ungdomsledarens ansvar.
 • Deltagare

  Kostnad:

 • Deltagare: 8 – 13 år → 1 650 kr
 • Hjälpledare: 14 – 15 år → 950 kr
 • Ungdomsledare: 16+ år → Församlingen står för er kostnad.

  Syskonrabatt:

 • För 2 barn → 2 600 kr
 • För 3 barn → 3 550 kr

Betalningen sätts in på Sankta Eugenia Ungdomsförenings konto. PlusGiro-nummer: 85 66 68-9.
Glöm inte märka betalningen med KOLLO20 + barnets namn. Denna summa är inte återbetalningsbar såvida inte läkarintyg finns.

Angående läget med COVID-19.

Vi ber och hoppas såklart på att läget med Covid-19 blir bättre så att det blir möjligt för oss att ha sommarkollo i år. Men eftersom att vi aldrig kan veta till 100% hur läget ser ut vid den perioden, finns det en liten osäkerhet. I nuläget fortsätter vi med planeringen och tar emot anmälningar.

 Avbokning/Återbetalning:

 • Om det blir så att vi (kyrkan) behöver ställa in årets sommarkollo så får ni en full återbetalning på den anmälningsavgift ni betalat.
 • Om ni dock själva väljer att avanmäla erat barn pga sjukdom ska ni visa läkarintyg för att få en återbetalning. Om avanmälning sker pga andra omständigheter ska samtal med ungdomskonsulenten Rodas ske angående möjlig återbetalning. 

Vid frågor kontakta ungdomskonsulent Rodas Berhane  på ungdomskonsulent@sanktaeugenia.se eller på 073- 559 33 20.

Så vad väntar ni på, anmäl er nu och säkra er plats på årets sommarkollo!

Anmälningar efter 25 april hamnar på väntelistan.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Stiftsgården Marielund
Stiftsgårdsvägen 21
17853 EKERÖ

Mer inom Folkhälsa