Skip to main content

KULNINGSKURS MED KARIN ERICSSON BACK

Välkommen till en dag där din unika röst står i centrum!

 

Vi kular och ropar tillsammans, i mindre grupper och även solistiskt om du vill. Lär dig grunden i den speciella roptekniken där rösten ljuder starkt i ett kraftfullt uttryck. Kursen ger dig konkreta övningar för att du sedan ska kunna fortsätta utforska och praktisera kulning på egen hand.

Inga förkunskaper krävs, bara lust till att använda din röst. Även du som kulat förut har stort utbyte av kursen då vi inspireras av varann och skillnaderna i våra röster och uttryck.

Utlärning sker på gehör, inga noter eller textblad används, det är lyssna och härma som gäller. Du kommer också att få lära dig några vallvisor med den speciella tonskalan som är karaktäristisk för kulning och rop.

Ta gärna med något att anteckna på och inspelningsmöjlighet, t ex. mobiltelefon.

Vi kommer att vara utomhus under några timmar så kläder efter väder.

Datum: 9 maj 2020

Tid: 10-16

Plats: Mariebergsskogen Karlstad (Acksjöns kapell) 

Avgift: 1000 kr/person. Fika och lunch ingår.

Sista anmälningsdag: 4 maj 2020

Karin Ericsson Back är yrkesverksam sångerska och folkmusiker. Med en gedigen musiker och pedagogutbildning från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm har hon byggt upp en bred plattform där hon arbetar mångfacetterat med scenframträdanden, musikkomposition och kördirigering.

www.karinericssonback.se 

”Så rolig kurs! Att få använda rösten, eller hela kroppen, att ta plats och att våga. Känner mig glad i hela kroppen och stor tacksamhet.”
 Å
sa, sept-2019

”Karin är så  kunnig i ämnet, proffsig på att lära ut – nu ska jag hem och öva!”

Annika, sep-2019

”Karin är en mycket bra pedagog Karin och jag har känt mig så trygg och glad trots att kulning är okänd mark för mig.”
Anna-Lena, sep-2019

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Mer inom Folkmusik