Skip to main content

Kurs i folksång med Helena Normark

Vill du sjunga folkliga visor i vår? Vill du bredda din repertoar och sjunga tillsammans med andra? Då ska du anmäla dig till vårens kurs i folk- och vissång med Helena Normark.

Under kursen jobbar deltagarna tillsammans i grupp där man lär sig nya visor och sångteknik. Varje vecka jobbar gruppen utifrån ett nytt tema, till exempel vallmusik, skämtvisor, dansmusik, ballader och så vidare. Varje deltagare kommer att få en egen sångbok som fylls på med nya visor efter varje träff.

Kursen passar alla, både den som har sångvana och den som inte har några förkunskaper. Vi arbetar utifrån utgångspunkten att sång är något som finns för alla och som alla kan utvecklas i.

Kursledare är folksångerskan och musikpedagogen Helena Normark, uppvuxen i Örnsköldsvik och numera bosatt i Sundsvall. Hon är utbildad vid Malungs folkhögskola, Högalids folkhögskola, Folkmusiklinjen på Kapellsberg och musikpedagogutbildningen på Ålsta Folkhögskola.

 

 • ­Jag brinner för att hjälpa individen att hitta det som gör att det lossnar. Jag vill finna en väg att göra musik och sång tillgängligt, opretentiöst och, framför allt, roligt. Musik och sång är till för alla, säger Helena Normark.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Bildakontoret Sundsvall
Storgatan 58
85230 SUNDSVALL

Mer inom Musik

Mer inom Folkmusik

FOLK´APPELLA
 • Plats
  Uppsala, Stockholms kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 18:00 - 21:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer