Skip to main content

INSTÄLLT - Katolskt konfirmandläger Västsverige

På grund av rådande situation och risk för smittspridning behöver vi tyvärr ställa in konfirmandläger i Sjövik. Mer information går ut till de som anmält sig till lägret.

Vill du träffa andra unga katoliker? Vill du lära dig mer om vår katolska tro och vår kallelse att vara ”ett hjärta och en själ”, som de troende beskrivs i Apostlagärningarna? Vill du växa i ditt andliga liv och möta Gud i den heliga mässan? Kom då med på vårens läger!

Välkommen till Sjöviksgården 17–19 april 2020. Incheckningen är öppen från klockan 17.30 och vi börjar med kvällsmat 18.30. Programmet slutar klockan 13.00 på söndagen. Församlingarna ansvarar för att samordna transporten, prata med din kyrkoherde eller konfirmandkateket! Vägbeskrivning finns här: https://www.sjoviksgarden.nu.

Anmälningsavgiften är 400 kr och betalas in till Bg 594-7205 senast 29/3. Märk inbetalningen ”5072003 + deltagarens namn”. Bekräftelse på att anmälan och inbetalningen kommit in skickas ut senast tre dagar efter sista anmälningsdag. Anmälan är bindande, inga återbetalningar görs.

Packlista, lägerregler och allmän information om konfirmandläger finns på www.bilda.nu/upt.

Vi ser fram emot ett roligt läger fyllt av gemenskap, undervisning, aktiviteter, samtal om tron och bön, och hoppas att du vill komma med!

Vi ses på Sjöviksgården!

Lägret arrangeras av Stockholms katolska stifts ungdomspastorala team i samarbete med studieförbundet Bilda. Kontaktperson och lägeransvarig är stiftets ungdomskonsulent Elin Jönsson:

Elin.jonsson@katolskakyrkan.se

Tel. 070 30 44 137

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Sjöviksgården
Sörviksvägen 47
44345 SJÖVIK

Mer inom Religion och tro