Skip to main content

FRAMFLYTTAD Dimmu Borgir föreläsning - Daray och Victor

FRAMFLYTTAD FÖRELÄSNIN på grund av rådande Coronaläge har vi fått skjuta på den här föreläsningen till efter sommaren. De datum som står på varje arrangemang är temporära och vi uppdaterar datum på varje ort så snart de blivit bekräftade.

Studieförbundet Bilda erbjuder under april en föreläsningsturné med två av extremmetallens hårdast arbetande själar. Du kommer att få höra dem framföra låtar och ta del av deras tankar och erfarenheter från sina liv som musiker. Föreläsningarna är interaktiva så man som deltagare får ställa egna frågor.

Denna föreläsning vänder sig inte bara till dig som är intresserad av extremmetal eller Dimmu Borgir i synnerhet, utan även i stor grad till dig som är intresserad av musik och musikbranschen överlag. Passa på att fördjupa dig vad livet som professionell musiker innebär. 

Evenemanget sker i samverkan med Club Deströyer och Sundsvalls Kommun.

Begränsat antal platser! Välkommen med din anmälan!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Domsaga Musikhus
Västra Allén
85237 SUNDSVALL

Mer inom Musik

  • Plats
    Västerås, Västerås kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Tisdag 18:30 - 20:00
  • Tillfällen
    14 tillfällen
Läs mer

Mer inom Band