Skip to main content

Familjekonstellationer

Välkommen till Familjekonstellationer En metod för att reda ut trassliga familjerelationer eller situationer du inte känner dig bekväm i. Föredrag med workshop torsdag 20 februari 19:00

Vi berättar om familjekonstellationer och gör en uppställning som visar hur det fungerar. Familjekonstellationer är ett sätt att titta på ett problem eller en fråga om hur något blir till exempel varför vissa mönster återkommer i ens liv. Många mönster skapas i vår ursprungsfamilj och ibland också i vår nuvarande familj. Mycket av det som begränsar eller hindrar oss kan gå att förstå och rent av försonas med genom att göra en konstellation.

Välkommen!

Lisa Jonsson och Mikael Pettersson, konstellatörer

Torsdag 20 februari kl 19:00

Plats: Bildas lokaler öst på stan (Kungsgatan 36 in på gården)

Anmälan senast 18 feb

sms 070-6577734 eller mejl till lisaelisabetjonsson@gmail.com

Pris 50kr (betalning på plats eller via swish)

Grupptillfällen med uppställningar under våren.

För mera information se hemsida: https://familjekonstellationeriumea.se/

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Umeå Bildalokalen Kungsgatan
Kungsgatan 36
90325 UMEÅ

Mer inom Folkhälsa